Tudnivalók!

A Derecske Anno honlap az objektív és tárgyilagos ismeretterjesztésre törekszik, és lehetőséget biztosít bárki számára a Derecske múltjával kapcsolatos összeállítások, publikációk, fotók, filmek, egyéb emlékek közlésére.

A honlapon közölt, a szerzők által készített összeállításokért, a beküldött és közzétett fotókért a Derecske Anno honlap nem vállal felelősséget. Azok valóságtartalmát, felhasznált forrásjegyzékének teljességét, a fotók eredetét nem áll módunkban ellenőrizni, minden esetben az összeállítás, a publikáció, a fotó, film készítőjének, tulajdonosának, beküldőjének, adatközlésére hagyatkozunk. A felelősség a szerzőt terheli, kinek neve az összeállításban kerül feltüntetésre.

 A honlapon található összeállítások, publikációk, képek, videók, egyéb tartalmak magánszemélyek vagy intézmények, szervezetek, közösségek tulajdonát képezik. Bárminemű további felhasználásuk, terjesztésük a tulajdonos, illetve a szerző hivatalos engedélye nélkül tilos!

A dokumentumok illetve a digitális képek bővítése folyamatos. A beküldött képek mellé írják oda a beküldött kép tulajdonosának nevét, elérhetőségét, kit, mit ábrázol, mikor készült, ki készítette a fotót, egyéb fontos közlendőket. Csak 2000 előtt készült képeket, dokumentumokat várunk.

A dokumentumok és képek az alábbi módon juttathatók el részünkre: postán, vagy elektronikus formában a megadott címre küldve.